duminică, 5 februarie 2012

Cap. IV


Alexander a ramas uimit pt. ca a provocat atata zarva prin simplul fapt ca a deschis o usa.
Eli,nervoasa i-a dat pe toti afara din baie spunandu-le ca din cauza lor v-a intarzia.Alex a intrebat-o unde merge asa imbracata,ea raspunzandu-i  simplu:”-La o intalnire.”
Mama ei a chemat un taxi,nimerindu-se sa fie acelasi taxi cu care au venit acasa.Cand Eli a iesit pe usa,dandu-si seama cine conducea taxiul.Cu telefonul in mana si putin speriata  s-a urcat in masina stand in asa fel incat soferul sa nu o observe.Norocul ei era ca purta o esarfa.
Dar soferul se uita la ea insistent,exact ca mai devreme.
In timp ce era in masina,telefonul ei suna,se pare ca era Aaron care a intrebat-o ingrijorat unde se afla.
 Odata ajunsa la cafenea,Eli il cauta pe Aaron gasindu-l la o masa de langa  fereastra,uitandu-se insistent pe fereastra afara.
Eli,ajungand langa el il intreaba dupa cine se uita.El raspunzand ca dupa ea si ca s-a ingrijorat ptr.ea deoarece nu a mai venit.
  -Imi pare rau ca am intarziat.
  -Nu e nimic,stai linistita.
 -Ma bucur ca ai venit!Sincer!
 -Si eu ma bucur ca sunt aici,nu am mai iesit de foarte mult timp din casa,chiar imi era dor.
 -Esti foarte frumoasa in aceasta seara!spune Aaron putin rusinat.
 Multumesc mult,si tu esti foarte dragut.
    Putin mai tarziu i-a povestit toate cele intamplate in viata ei.Aaron a crezut-o,fiind foarte surprins ,ceea ce se intampla foarte rar ca un om sa creada aceasta poveste,dar uite ca s-a intamplat.La un momentdat,Eli a inceput sa verse cateva lacrimi amintindu-si de trecul ei,nu prea frumos.
Aaron i-a spus ca nici el nu a avut un trecut prea grozav si ca a tecut peste el si ca asa ar trebui sa faca si ea.Dupa ce intanlirea lor a luat sfarsit,Aaron s-a oferit sa o duca acasa pe Eli acasa.Parintii Elisabethei l-au invitat pe Aaron inauntru dar el s-a scuzat si le-a spus parintilor ei ca maine va veni,mai mult ca sigur.
  A doua zi a venit,cei doi s-au trezit,au mancat si au pornit spre liceu.
 Odata ajunsi in curtea scolii,Elii s-a intalnit cu Aaron.Clopotelul a sunat,cei doi au intrat la ore.Avusera ora de geografie,ceea ce lor nu le prea place.Asa ca Aaron s-a gandit sa-i trimita lui Eli mesaj deoarece era plictisit de ce spunea profesoara ,
Pe  mesajul care Aaron ii l-a trimis lui Elii  scria:”Astazi esti foarte frumoasa..ca deobicei si inca din prima clipa in care te-am vazut am crezut ca am sa orbesc”.
 Cand Eli a vazut mesajul s-a rusinat imediat dar s-a si bucurat,asa ca i-a trimis inapoi un mesaj in care scria”iti multumesc mult”.
Pauza a venit.-Parca a durat o vesnicie ora asta…i-a spus Alex lui Elii.
 -DA! Fii sigur,dar pt. mine a fost o ora frumoasa..spune Eli facandu-i ochii dulci lui Aaron.
Eli s-a indepartat de Alex si a mers spre Aaron,ceea ce lui Alex nu-i prea conveni.Eli i-a facut semn lui Aaron sa se indrepte spre clasa, indeparandu-se de restul colegilor.Eli i-a multumit pt.mesajul din ora iar aceasta la rasplatit cu un sarut mic pe obraz,in acel timp suna de intrare iar Alex si Luca au intrat imediat in clasa si au vazut-o pe Eli sarutand-ul pe obraz pe Aaron,Alex a crapat de gelozie si a trecut pe langa ei cu indiferenta ducandu-se in banca lui.

4 comentarii: